Piţurcă – un pericol pentru ARACIS

Piţurcă – un pericol pentru ARACIS

983
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Suntem ultimii care ne-am fi închipuit că Aurel Piţurcă, de la Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii din Craiova, ar fi putut avea tupeul să fie membru al ARACIS. Se ştie că ARACIS dă note de competenţă tuturor universităţilor din România. Iar Piţurcă nu este decât un troglodit, un rudimentar şi un agramat. În curriculum vitae de membru al ARACIS

Piţurcă spune că ar şti şi limbi străine, franceza şi italiana. Ori în aşa zisele lui cărţi greşelile de franceză abundă, italiana nu există şi citează voios din engleză (pe care n-o cunoaşte). Veţi zice că pentru universitarii români lucrul nu este prea grav. Nu ştim cum va fi când vom dezvălui marile plagiate ale lui Piţurcă. Atunci nu vom mai putea scrie articole de ziar fiindcă individul a copiat prea mult. La conexiuni externe Piţurcă îşi mai trece in curriculum că ar fi membru în Researchgate Cambridge, numai că jucăria asta nu ştim câtă atingere are cu ştiinţa politică dar ştim că e o jucărie inventată de sirianul Ijad Madisch, iar Empernicus Newton nu prea e de găsit.

Unii încă îşi amintesc cum a fost huiduit cu prilejul unor inspecţii universitare în ţară. N-ai nevoie de zece minute ca să-ţi dai seama că omul suferă cu gramatica. Dintr-o broşură a lui intitulată “Politica şi societatea’’ (1994) cităm la întâmplare nişte inepţii care invidiază multe dintre capodoperele imbecilităţii. De exemplu: “Apariţia şi ascensiunea fascismului în

formele sale clasice (Italia, Germania) poate fi explicat printr-un complex de factori, cauze şi conjuncturi specifice perioadei interbelice.’’ În ARACIS este interzis să faci acordul subiectului cu predicatul, iar numele predicativ nu permite femininul.

Dacă vreţi să aflaţi ce s-a întâmplat în lume timp de 1300 de ani puteţi citi următoarea frază (pag. 79) care pentru cei bolnavi de tristeţe face cât un tratament de trei ani într-o clinică de veselie obligatorie, în care ar trebui să fie cel puţin doi laureaţi ai premiului Nobel la un bolnav. Iată jucăria lingvistică a inconştientului membru ARACIS: “Perioada secolelor IVXVII

şi de tranziţie de la Vechea societate feudală la cea nouă, capitalistă, este extrem de complexă, implicând o multitudine şi o varietate de concepţii, teorii, unele dintre acestea mai mult sau mai puţin legate de vechea ideologie, cu o încărcătură mai mare sau mai mică laică, raţională sau ştiinţifică, toate însă au meritul de a fi înlăturat vechea gândire şi practică

politică şi a deschis o eră nouă în evoluţia ştiinţei politice, a omenirii în general.”

Aşadar, Piţurcă se ocupă cu omenirea în general, cu profesorii universitari ai României în particular. Ar trebui să se ocupe şi ministrul Baba de Piţurcă în mod individual, fiindcă acest ipochimen năstruşnic “chinuie rău populaţia”, vorba lui Arghezi. În lotul populaţiei intră profesori eminenţi ai României pe care îi controlează un analfabet impertinent, autorii din care a plagiat cu neruşinare, studenţii de la Turnu-Severin pe care i-a umilit “în cotizaţii”. Şi mai ales studenţii de la Universitatea din Craiova (sute, poate mii) pe care îi agresează mintal cu imbecilităţile lui debitate cu o cruzime demnă de un canibal al învăţământului românesc.

Am putea zice: Piţurcă – violator de creiere. Fiindcă individul e chiar violent în prostia lui, nu este un adormit pierdut în tranziţie.

Să-i dăm posibilitatea violatorului de creiere Piţurcă să se sinucidă cu mâna lui, cea cu care scrie prostiile următoare care vor stupefia Ministerul Învăţământului de la Bucureşti, fiindcă pe cei de la Universitatea din Craiova îi lasă indiferenţi acest mutant care acţionează în chiasm: “Cel mai mare cugetător al antichităţii a fost, fără îndoială, Aristotel (384-322 î.e.n.).

Este gânditorul ce realizează un studiu de ansamblu al societăţii, supunând analizei domenii sociale distincte ca cel economic, politic, juridic, moral sau filosofic.

În elaborarea concepţiei sale, Aristotel porneşte de la o analiză ştiinţifică şi riguroasă a lumii, folosind în acest sens ca metode de cercetare analiza comparată, observaţia premeditată etc.

Este totodată, primul antic ce a creat un sistem de teorie politică. În lucrările sale Etica, Politica, Constituţiile, Aristotel va avansa idei politice înaintate pentru acea vreme.”

Săracul Aristotel, dacă ar fi ştiut că încape pe mâna lui Aurică, fugea la perşi, cu mult înainte de a ajunge acolo Alexandru cel Mare, elevul său. Se vede treaba că nu este sufficient să fii Aristotel! Din moment ce s-a născut Piţurcă orice filosof este în pericol. Nici regii nu sunt în siguranţă când prostia nu ştie nici de virgulă şi mai ales de punct.

Henric al II-lea al Angliei a păţit-o destul de rău sub pana lui Aurică de la ARACIS. Ce făcea Henric al II-lea? “Acţiunea lui Henric al II-lea este deosebit de semnificativă pentru conceperea raportului dintre autoritatea şi dreptul puterii laice şi cel divin. Regele Angliei, guvernează în baza dreptului feudal laic, conform căruia monarhul era suveranul tuturor

feudalilor, atât laici cât şi ecleziaştici, acestea neputându-se sustrage autorităţii sale.”

Un lucru este cert: Piţurcă Aurică nu trebuia lăsat să termine nici liceul. Acum omu’ e profesor prin Universitate, evaluator prin toată România şi plagiator prin cărţile lui chinuitoare.

Noi ni-l imaginăm trăind modest, obscur, liniştit: cu căciulă de cioban în cap, cu o bâtă cu care să adune oile şi cu un vocabular de 10-12 cuvinte cu ajutorul căruia ar putea conversa cu măgarii de la stână, şi iarna şi vara, când vrea el. Piţurcă, de ce ţi-ai depăşit condiţia?

Măgarii tăi ştie?

Nelu Grindă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.