“Bizarre Bazaar” în English Park

“Bizarre Bazaar” în English Park

608
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Târg hand-made la Craiova. Primăria Municipiului, în parteneriat cu Muzeul Olteniei, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă organizează târgul “Bizarre Bazaar”, în părculețul din fața Primăriei. Este vorba de un targ handmade, în cadrul căruia artiști plastici – locali și din țară – își vor prezenta în fața craiovenilor lucrările: bijuterii și alte accesorii, păpuși, covoare, caricaturi, portrete, toate create manual. În plus copiii vor avea ocazia să învețe să picteze pe sticlă sau să încondeieze ouă, în cadrul a două ateleiere de lucru ce vor fi organizate special pentru ei.

Evenimentul iși propune să promoveze un gen de artă puțin cunoscut în Craiova, să îi incurajeze pe tinerii artiști – printre ei aflându-se și copii sau persoane cu dizabilități – de a-și cultiva talentul creator și chiar de a-și dezvolta o afacere proprie, dar și să deschidă o piață de profil, așa cum există în marile orașe din România.

Expoziția se va desfășura pe parcursul a trei zile – 10, 11 si 12 aprilie – în English Park.

Sursa: olteniapress.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.