Marian Jean Marinescu: “Guvernul repară prostiile consiliului judeţean!”

Marian Jean Marinescu: “Guvernul repară prostiile consiliului judeţean!”

369
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Europarlamentarul doljean Marian Jean Marinescu a declarat, luni, la Craiova, că, prin ultimele alocaţii bugetare pentru autorităţile locale, de săptămâna trecută, guvernul nu privilegiează anumite culori politice, ci “repară prostiile consiliului judeţean!”. Este vorba, în cazul dat, de “prostiile” Consiliului Judeţean Dolj. “O să constataţi că cei mai mulţi bani (din 2005 până acum – n.r.) sunt la primăriile PSD şi PNL. Bani adunaţi: şi de la consiliul judeţean şi de la Guvern! Asta face acum guvernul: repară prostiile pe care le face consiliul judeţean! Pentru că sunt primării care nu aveau cu ce să-şi plătească curentul, pentru că nu au primit bani de la consiliul judeţean! Ceea ce aşa era normal să se facă!”, a spus Marian Jean Marinescu, solicitat de jurnalişti să dea o replică la declaraţii ale unor reprezentanţi USL, potrivit cărora banii din fondul de rezervă al guvernului ar fost distribuiţi preferenţial în ultima perioadă.

<iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/aabjKrhBBxg” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Nouapresa.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.