Accident grav de circulaţie

Accident grav de circulaţie

812
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
La data de 10.04.2012, ora  00.50, N.COSMIN, 26 de ani, din comuna Corcova, judeţul Mehedinti în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 din direcţia Turnu Severin spre Craiova, ajuns la intersecţia cu DN 65 F (Centura de Nord), pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi părăsind partea carosabilă, s-a răsturnat.
     
 
 
​În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului, a lui B.CRISTIAN, 34, din comuna Corcova – Mehedinţi şi a lui M.GABRIEL, 35 ani, din Strehaia – Mehedinţi; de asemenea, J.IONEL, 20 ani, din oraşul Popeşti Leordeni – Ilfov a fost accidentat grav.
Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său poliţiştii întocmind dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.