65.000 de craioveni şi-au ridicat vinietele de parcare

65.000 de craioveni şi-au ridicat vinietele de parcare

260
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deşi 31 martie a fost ultima zi de plată a taxei de parcare, doar 65.000 de viniete au fost ridicate până în prezent de la Direcţia de Taxe şi Impozite Craiova. Reprezentanţii instituţiei susţin că alte 5.000 de viniete au fost ridicate de către conducătorii auto cu maşini înmatriculate în alte judeţe sau ţări.

Directorul Direcţiei de Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei Craiova, Sorin Marcu, susţine că de la începutul anului până în prezent au fost vândute la ghişeele insituţiei aproximativ 65.000 de viniete.

“Din cele aproximativ 100.000 de autovehicule înmatriculate în Craiova, au fost ridicate viniete pentru 65.000. Asta înseamnă un procent de 65 la sută şi aşteptăm ca în continuare să se prezinte la ghişee persoane care să îşi achite taxa de parcare şi să ridice autocolantul”, a declarat Sorin Marcu.

Acesta mai spune că alte 5.000 de autocolante au fost ridicate de către şoferii care deţin autovehicule înmatriculate în alte judeţe sau chiar în străinătate.

Taxa de parcare costă 40 de lei pentru un an, dar şoferii pot opta şi pentru viniete valabile o lună, care costă 15 lei, sau pentru cele de o zi, preţul unui astfel de autocolant fiind de 1 leu.

Directorul Sorin Stancu mai spune că persoanele care nu au achitat taxa de parcare până la data de 31 martie riscă să primească amenzi. “Noi primim periodic note de la Poliţia locală privind contravenţiile pe care aceştia le dau pentru neafişarea vinietei în parbriz”, explică acesta.

Vinietele pot fi achiziţionate de la sediile Direcţiei de Taxe şi Impozite Craiova, dar şi de la chioşcurile RAT Craiova, pentru achiziţionare autocolantelor fiind necesare certificatul de înmatriculare şi buletinul proprietarului autovehiculului.

Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.