Dosarul lui Bercea Mondial a ajuns la Curtea de Apel din Craiova

Dosarul lui Bercea Mondial a ajuns la Curtea de Apel din Craiova

262
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Bercea Mondial, temutul interlop din Drăgăneşti-Olt, din nou în faţa magistraţilor craioveni. Pe data de 18 aprilie va avea loc primul termen în dosarul în care acesta este acuzat de tentativă de omor.

Avocata lui Bercea Mondial a făcut imediat recurs împotriva sentinţei date de către Tribunalul Olt. Anghel Sandu a fost condamnat în luna februarie la 7 ani şi 6 luni, după ce nepotul lui l-a acuzat că l-a înjunghiat. Primul termen în proces va avea loc pe data de 18 aprilie la Curtea de Apel din Craiova.

Bercea susţine că nu el este cel care şi-a înjunghiat nepotul şi a cerut să fie eliberat sub control judiciar de cel puţin opt ori până acum. Magistraţii nu au crezut în nevinovăţia lui Bercea şi au scris în motivare cum a procedat Bercea în noaptea în care şi-a lovit cu cuţitul nepotul. A spart cu toporul uşa de acces de la intrare şi a urcat la etaj acolo unde era Mercedes. A scos cuţitul şi l-a înjunghiat. Clienţii barului s-au speriat atât de tare, încât unii au vrut să sară pe geam.

Anghel Sandu a fost arestat anul trecut pe data de 20 februarie pentru săvîrşirea infracţiunii de tentativă de omor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.