Poliţiştii Secţiei 5 au reţinut un craiovean pentru comiterea infracţiunii de ultraj...

Poliţiştii Secţiei 5 au reţinut un craiovean pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri

265
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
În dimineaţa zilei de ieri, 10 aprilie a.c., în jurul orei 07.00, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că liniştea şi ordinea publică este deranjată de către un bărbat aflat în scara unui bloc din cartierul Craioviţa Nouă.
Poliţiştii şi jandarmii ajunşi la faţa locului au procedat la legitimarea suspectului, fiind necesară încătuşarea acestuia întrucât devenise recalcitrant. Ulterior, cel în cauză a fost identificat de poliţişti în persoana lui P.LEONID, 26 de ani, din municipiul Craiova.
Din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool, P.LEONID a spart geamurile de la uşile de acces în bloc şi a lovit cu un corp dur, provocând distrugeri la uşile de la 3 de acces in apartamente. Astfel, prin gesturile şi faptele acestuia s-a adus atingere bunelor moravuri, fiind tulburată grav ordinea şi liniştea publică.
În baza probatoriului administrat de poliţiştii craioveni împotriva lui P.LEONID s-a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, Judecătoria Craiova dispunând arestarea preventivă pentru 29 de zile.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.