Lia Olguța Vasilescu și-a arătat facturile de la întreținere din iarnă. Pentru...

Lia Olguța Vasilescu și-a arătat facturile de la întreținere din iarnă. Pentru două luni a plătit 1.683 de lei

572
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Senatoarea PSD a adus din nou în discuție problema eliminării subvenției pentru încălzire, la nivel național, ceea ce a dus la dublarea facturilor la întreținere pe timp de iarnă.

Olguța a arătat astăzi două dintre facturile proprii, plângându-se de sumele uriașe pe care le-a plătit în ianuarie și februarie.

„La un apartament de trei camere, în luna ianuarie am plătit 720 de lei, iar în februarie 963 de lei. Pentru mine care am salariul de parlamentar de aproximativ 4000 lei sunt niște facturi usturătoare. Mă gândesc la situația disperată în care se află foarte mulți cetățeni ai Craiovei cu venituri mai mici”, a precizat Olguța Vasilescu.

Parlamentarul PSD a mai specificat că orașul nostru plătește un preț bun pentru gigacalorie, de 137 lei, dar problema este pe traseul de la Regia de Termoficare și până în punctul în care ajunge în apartamentele noastre, mai exact 245 de lei. „Problema ține strict de Primărie, iar actualul primar și Consiliul Local nu au reușit s-o rezolve. În alte orașe prețul pe gigacalorie ajunge în apartamente cu 138 lei, în Ploiești – 160 de lei, în București – 170 de lei, în Botoșani – 180 de lei, Suceava – 185 de lei”, a afirmat aceasta.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-06-2011
    Mesaje
    26

    tu cat ai furat toti au promis asa si dupa aceea au bagat decat in propriul buzunar HOTI ORDINARI ce sunteti

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-01-2007
    Mesaje
    20

    OLGUTO PLEACA DE UNDE AI VENIT LA VADIM CE STI TU DESPRE ADMINISTRATIA PUBLICA A PRIMARIEI ,DE FURAT VA PRICEPETI TOTI SI SOLOMON SE PRICEPE CEL MAI BINE DE ACEA TINE LA REGIA DE TERMOFICARE LA BIETUL DIRECTOR TATIAN

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.