Mariana Câmpeanu şi Nicolae Bănicioiu o susţin pe Olguţa Vasilescu

Mariana Câmpeanu şi Nicolae Bănicioiu o susţin pe Olguţa Vasilescu

497
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mariana Câmpeanu, fost ministru al Muncii din partea PNL şi Nicolae Bănicioiu, deputat PSD, au sosit astăzi la Craiova pentru a o susţine pe Lia Olguţa Vasilescu în lupta pentru primăria Craiova. Mariana Câmpeanu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Bănia este percepută ca un oraş al interlopilor, fiind nevoie de o schimbare.

Fostul ministru al Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat că Bănia are nevoie de conducător care să scoată Craiova din impas.

“Cred că este nevoie de un conducător care să fie cinstit şi drept care să nu aibă legături tenebroase, afaceri dubioase şi mai mult decât atât, este nevoie de un primar care să aibă o profesie şi să nu aibă nevoie să facă tot felul de afaceri ca să poată să aibă o carieră şi bani pentru familia lui. Cunoaşteţi cu toţii că doamna Olguţa Vasilescu e specializată în fonduri europene de care de altfel este nevoie. Mai mult decât atât, Olguţa este o luptătoare şi în cele trei mandate pe care le-a avut s-a putut urmări lupta pe care a dus-o în Parlamentul României pentru judeţ şi învăţământ.”, a declarat deputatul PNL.

De asemenea, deputatul PSD, Nicolae Bănicioiu, susţine că Lia Olguţa Vasilescu este o persoană care a reuşit să îşi impună punctul de vedere în Parlament.

“Câştigarea funcţiei de primar a municipiului Craiova de către senatorul Lia Olguţa Vasilescu va fi una dintre cele mai răsunătoare victorii ale USL-ului. O susţin pe doamna senator Lia Olguţa Vasilescu pentru că este o persoană foarte ambiţioasă, iar în Parlament, aproape de fiecare dată, a reuşit să-şi impună punctul de vedere şi a venit cu argumentele cele mai bune. Este o persoană foarte corectă şi cred că trebuie să ne bazăm pe corectitudine.”, a declarat parlamentarul.

De asemenea, Mariana Câmpeanu a vorbit despre imaginea negativă pe care Bănia a câştigat-o din cauza răfuielilor dintre interlopi.

“Scandalurile şi bătăile care au avut loc şi mai ales cum a rezolvat aceste probleme justiţia şi primarul pentru că avem şi aici o Poliţie Locală care ar trebui să intervină în problemele care se întâmplă în diverse cartiere. Cred că acest lucru trebuie rezolvat pentru că şi eu sunt mamă şi gândesc cum ar fi să am copii pe o stradă într-un cartier unde ştiu că se întâmplă astfel de lucruri. Aceste lucruri sunt prezentate la nivel naţional şi cred că nu este o imagine favorabilă acestui municipiu. Craiova în sudul României este cel mai reprezentativ oraş şi ar trebui să fie la cel mai înalt nivel arhitectural, al structurii, al nivelului de trai”, consideră parlamentarul PNL.

Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.