Potrivit deputatului USL Mariana Câmpeanu, Craiova este văzut ca un oraș al...

Potrivit deputatului USL Mariana Câmpeanu, Craiova este văzut ca un oraș al interlopilor

425
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Senatorul Lia Olguța Vasilescu, candidat al Uniunii Social Liberale la funcția de primar, a organizat o conferință de presă ai cărei invitați au fost doi deputați ai Uniunii Social Liberale, Nicolae Bănicioiu și Mariana Câmpeanu.
Doi colegi de alianță ai senatorului Lia Olguța Vasilescu, deputații Mariana Câmpeaniu și Nicolae Bănicioiu, au venit la Craiova pentru a-i face lobby candidatului USL la primăria Craiova.
Mariana Câmpeanu spune că este nevoie de o femeie primar.
“Poporul român a supraviețuit prin credință. În momentele cruciale au știut să își aleagă conducătorii. Cred că Craiova este într-un moment de restriște. Este nevoie de un primar care să fie cinstit și drept”, a precizat Câmpeanu.
Deputatul Bănicioiu a precizat că este nevoie de schimbare.
“Consider că lupta electorală de la Craiova va fi una dintre marile bătălii ale anului 2012. Cred că va fi una dintre cele mai importante victorii ale USL-ului. Dacă dumneavoastră ne scăpați de Solomon, noi vă scăpăm de Băsescu și de Boc”, a declarat Nicolae Bănicioiu.
Tema discutată de Lia Olguța Vasilescu în cadrul conferinței de presă a fost costul întreținerii pe lunile de iarnă.
“Am plătit pentru luna ianuarie peste 700 de lei, iar pentru luna februarie peste 900 de lei, pentru un apartament de 70 de mp. Ce să facă persoanele care au un salariu de 700-800 de lei? Eu am 4000 de lei și tot consider că am probleme la achitarea facturilor, ce să mai vorbim despre pensionari sau șomeri”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.
Răspunzând întrebărilor adresate de jurnaliști, deputatul USL Mariana Câmpeanu a spus că la nivel central, Craiova este privit ca un oraș al interlopilor.
Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.