FC Olt, deplasare în fieful celor de la UTA Arad

FC Olt, deplasare în fieful celor de la UTA Arad

282
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După remizele înregistrate în rundele precedente, FC Olt Slatina întâlneşte în vestul ţării o echipă de tradiţie, care are în palmares câteva titluri naţionale. UTA Arad este adversara alb-vişiniilor în Vinerea Mare. Formaţia pregătită de Roland Nagy vine după o înfrângere umilitoare suferită la Slatina, în compania celor de la Alro, şi va face tot posibilul să transeze victoria de partea sa, mai ales că în etapa următoare întâlneşte Poli Timişoara. Duelul cu UTA le-ar putea tresării orgoliul alb-vişiniilor, după remiza nemeritată din tur, scor 2-2. Mai mult decât atât, câţiva din componenţii lotului sunt arădeni, iar acest lcuru ar putea aduce o mobilizare în plus.

„Va fi un meci greu”

Antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, se aşteaptă la un meci dificil, însă speră la o mobilizare în plus a jucătorilor, care au un moral bun după remizele înregistrate în etapele precedente.

 

„Meciul este greu oricum, când joci cu o echipă cum este UTA Arad. Pentru noi toate meciurile sunt dificile, dar este adevărat că primele şase etape au fost infernale, din punct de vedere al programului echipa noastră a fost dezavantajată”, a declarat Dan Oprescu.

 

Întrebat dacă meciul este unul al orgoliilor, dat fiind faptul că o parte dintre jucători sunt arădeni, acesta a precizat: „Nu există orgolii, bineînţeles că jucătorii care sunt din Arad poate au o ambiţie suplimentară, este normal să fie aşa”.

Partida dintre UTA Arad şi FC Olt se va disputa, vineri, pe stadionul „Francisc Neumann”, cu începere de la ora 18.00. Întâlnirea va fi transmisă în direct de postul de televiziune Digi Sport 2.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.