ACCIDENT DE CIRCULAŢIE, CERCETAT DE POLIŢIŞTII RUTIERI

ACCIDENT DE CIRCULAŢIE, CERCETAT DE POLIŢIŞTII RUTIERI

276
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza


Poliţişti ai Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu efectuează activităţi de cercetare pentru a lămuri cauzele şi împrejurările exacte în care s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a unui minor de 17 ani.

În seara zilei de 10 aprilie a.c., la ora 19:30, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către medicul de gardă de la Spitalului Judeţean “Tudor Vladimirescu”, despre faptul că la Unitatea de Primiri Urgenţe s-a prezentat un minor de 17 ani, din comuna Drăguţeşti, care a solicitat acordare de îngrijiri medicale, declarând verbal că a fost implicat într-un accident de circulaţie.

Urmare a sesizării, poliţiştii au constatat că minorul a fost implicat într-un accident de circulaţie, în timp ce conducea un moped pe DC 64, în localitatea Cârbeşti.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că C.L.V., de 30 ani, din comuna Drăguţeşti, în timp ce conducea un tractor cu care tracta un disc pentru efectuarea de lucrări agricole, a acroşat mopedul condus din sens opus de către minorul de 17 ani.

Deşi în urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale, conducătorul tractorului a plecat de la faţa locului fără a anunţa evenimentul în care a fost implicat.

Ulterior, poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a celor doi conducători de vehicule, rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.