Cercetaţi de către poliţişti pentru furt calificat

Cercetaţi de către poliţişti pentru furt calificat

242
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ca urmare a activităţilor desfăşurate de către poliţişti au fost identificate şapte persoane suspecte de comiterea unor infraţciuni de furt calificat în localitatea de Malu Mare.

Investigaţiile  au demarat ca urmare a unei sesizări venite la data de 27.03.2012, ora 15.00, din partea lui G. ION, 73 ani, din comuna Malu Mare cu privire la faptul că, în noaptea de 26/27.03.2012, persoane necunoscute au pătruns într-o anexă a locuinţei sale şi au sustras două căldări a câte 60 litri fiecare, trei capace şi o ţeavă, toate din cupru, prejudiciul cauzat fiind de circa 4.000 lei.

Lucrătorii Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni i-au identificat pe suspecţi: A.M., D.A., ambii de 15 ani, B.V., 14 ani, B.M., 13 ani, 15 ani şi B. IONUŢ,          20 ani, toţi din Malu Mare.

Cu ocazia extinderii cercetărilor în sarcina acestora au mai fost reţinute  încă 11 astfel de fapte penale comise, în perioada martie-aprilie, în localitatea              Malu Mare, prejudiciul total cauzat fiind de 21.200 lei.

Cercetările continuă în vederea completării probatoriului, minorii urmând a fi supuşi unei expertize neuropsihiatrice, la finalizarea cercetărilor fiind făcute propuneri corespunzătoare. 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.