Uz de armă neletală fără drept

Uz de armă neletală fără drept

266
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aseara, ora 1930, lucrători ai Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi de către C.GHEORGHE, 39 de ani, din Băileşti, cu privire la faptul că aflându-se în câmp în extravilanul comunei Moţăţei la păşunat cu oile, a fost împuşcat în picior de către o persoană necunoscută.

La faţa locului s-a deplasat o echipa operativă din cadrul Poliţiei Calafat din cercetări stabilindu-se faptul că între partea vătătămată şi B.MIHAI a izbucnit un conflict spontan.

Întrucât doljeanul de 39 de ani l-a ameninţat pe B.MIHAI, acesta din urmă a folosit o armă neletală cu bile din cauciuc, rănindu-l în coapsa dreaptă pe C.GHEORGHE

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţa a Spitalului Calafat unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol, fără a fi necesară internarea.

În cauză s-a întocmit dosar de  cercetare penală şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de armă neletală fără drept.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.