SĂRBĂTORI PASCALE LINIŞTITE – PRIORITATE PENTRU POLIŢIŞTII DOLJENI

SĂRBĂTORI PASCALE LINIŞTITE – PRIORITATE PENTRU POLIŢIŞTII DOLJENI

239
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sfintele Sărbători Pascale sunt şi pentru noi, slujitori ai legii, un prilej minunat de a ne apleca cu mai multă înţelegere şi răbdare asupra misiunilor pe care le avem de îndeplinit pentru liniştea şi siguranţa semenilor pe care îi asigurăm, încă o dată, că ne vom afla, şi în aceste zile, în slujba intereselor legitime ale acestora.
În această perioadă de mare praznic creştinesc ne străduim mai mult, astfel încât să aducem semenilor noştri bucuria de a întâmpina Învierea Domnului Isus Hristos în linişte şi siguranţă socială, iar prin cuvânt şi faptă vom fi fermi şi devotaţi.
Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj îi asigură pe cetăţenii judeţului faptul că oamenii legii vor fi prezenţi, în localităţile urbane şi rurale, în zona lăcaşelor de cult unde vor avea loc manifestări religioase, dar şi în zonele unde se vor organiza manifestări cultural-artistice.
Peste 400 de poliţişti vor patrula, zilnic, fiind pregătiţi să intervină pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, aplanarea stărilor conflictuale, descurajarea elementelor infractoare şi fluidizarea traficului rutier. Astfel, în această perioadă, poliţişti de la toate serviciile şi subunităţile inspectoratului vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică,
Poliţiştii doljeni îşi vor desfăşura activităţile ca de obicei, în sistem integrat – echipe mixte de ordine şi siguranţă publică, în colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj şi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, precum şi cu agenţi din cadrul Poliţiilor Locale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.