HOTI PRINSI CU FOCURI DE ARMA

HOTI PRINSI CU FOCURI DE ARMA

232
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În dimineţa zilie de astăzi, în jurul orei 07.30, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi de către G.ION, din Craiova cu privire la faptul că a observat doi tineri care i s-au părut suspecţi, deosere se deplasau cu un motoscuter pe strada Teilor, din cartierul Bariera Vâlcii şi priveau insistent în curţile cetăţenilor.
La vederea celor două patrule de siguranţă publică dirijate la faţa locului, suspecţii au încercat să-şi asigure scăparea, demarând în trombă. Poliţiştii au procedat la urmărirea acestora pe str. Teilor, folosind semnale acustice şi luminoase, iar întrucât aceştia nu s-au oprit, au folosit armamentul din dotare trăgând mai multe focuri.
Suspecţii au fost prinşi, unul dintre aceşti, I.M., de 15 ani, din Mischii fiind condus la la spital întrucât prezenat leziuni la gamba dreaptă, iar celălalt, P. M., de 16 ani, din Gherceşti la sediul Secţiei 4 Poliţie Craiova pentru cercetări.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţii infracţionale a suspecţilor, urmând Ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.