Gheorghe Bică nu-l vrea primar al Craiovei pe Antonie Solomon?

Gheorghe Bică nu-l vrea primar al Craiovei pe Antonie Solomon?

1.376
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pe lângă faptul că i-a cerut Olguței Vasilescu să își ceară scuze craiovenilor, Gheorghe Bică, i-a transmis acesteia și niște amenințări, nesemnalate de presă. Chetiunile de genul dacă nu încetează Olguța Vasilescu, vorbim și noi despre ea, au stârnit zâmbete în colțul gurii. Cunoscătorii ştiu de ce.Dincolo de practica șantajului, practicat cu unii primari, sau candidați la funcția de primar din județul Dolj, Gheorghe Bică nu a făcut altceva decât să îi ridice la fileu mingea Olguței Vasilescu, care pe lângă defectele pe care le are, ca orice om, pentru că nimeni nu este perfect, știe foarte bine să speculeze moment de acest fel.

În principiu, Gheorghe Bică, nu ar trebui prea mult  băgat în seamă și luat în serios, deși unii primari din județul Dolj care au auzit din gura lui anumite lucruri, nu îi mai răspund la telefon în ultimul timp de teamă.

Numai că nu prea și-au găsit omul cu OlguțaVasilescu, care a punctat ca un mare jucător:

”Cât despre ameninţările domnului Bică la adresa mea, că va începe dumnealui să vorbească despre “trecut, prezent şi viitor”, îi transmit că pe mine miliţismele astea nu mă sperie! Poate merg la partidul penalilor, dar nu la o persoană care nu a încălcat niciodată legea! Aşa că ar face bine să mă scutească! Îi rog, de asemenea, pe aceşti domni, să îi transmită “bărbatului” Solomon, că îl aştept, în continuare, la o confruntare directă, ca să afle şi câte străzi cunosc din municipiu. Cu precizarea că sigur le ştiu pe cele ce figurează ca asfaltate, dar nu sunt în realitate”

Încă o greşeală de acest gen, şi Antonie Solomon va începe să scadă tot mai mult în sondaje. Şi dacă se mai şi afişează cu Gheorghe Bică de câteva ori, Olguţa Vasilescu are drumul deschis către Primăria Craiova. Oricât de multe eforturi ar depune şeful IPJ Dolj şi alţi câţiva şefi de la anumite direcţii, care se declară copii de suflet ai lui Gheorghe Bică.

Dincolo de murdăria campaniei electorale care se arată, astfel de moment, cum a fost conferinţa de presă a lui Gheorghe Bică, din Joia Mare, te face să crezi că acesta nu-l vrea primar al Craiovei pe Antonie Solomon.

Sursa: http://ponturidespre.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-03-2012
    Mesaje
    19

    Ce militian !
    Votati-i , vere !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.