Condescu şi clica lui dau primele înapoi

Condescu şi clica lui dau primele înapoi

249
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sindicaliştii Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia trebuie să restituie banii primiţi ca prime şi bonusuri în toamna anului trecut. Preşedintele Marin Condescu nu are de ales şi este obligat să restituie cei 5000 de lei primiţi ca bonus, aceeaşi obligaţie fiind valabilă şi pentru Viorel Temelescu şi Gheorghe Etăgan. Nici Cristea Fluerătoru nu rămâne cu cei 3000 de lei, banii urmând să fie înapoiaţi statului. Cei peste 20 de sindicalişti au primit sume de ordinul zecilor de mii de lei vechi pentru actele adiţionale la care au contribuit la negocierea contractului colectiv de muncă.

Întrucât au stabilit noi prevederi la contractul colectiv de muncă şi au transpirat în comisia de negociere, sindicaliştii au fost recompensaţi. Banii au fost luaţi din bugetul Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia şi au fost acordaţi în mod ilegal, acest lucru fiind constatat, după cum spun minerii, de cei de la Camera de Conturi Gorj. În total, suma ce trebuie înapoiată către SNLO trece de 4 miliarde de lei vechi, aici intrând şi sumele de 200-300 de lei acordate celorlalţi angajaţi, cu mult sub cele primite însă de sindicaliştii mineritului din Oltenia.

Sursa: gorjexploziv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.