Constantin Enceanu s-a “trezit” cu 1000 de ouă la poarta casei!

Constantin Enceanu s-a “trezit” cu 1000 de ouă la poarta casei!

365
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Catalin Maruta se tine de farse “Happy Hour”, cu ocazia Sarbatorilor de Paste. Cei care cad in plasa lui Maruta sunt Constantin Enceanu si Andreea Balan, care a fost extrem de nervoasa pentru ca, la un concert, nimic nu a functionat asa cum ar fi trebuit, nici microfoanele, nici MC-ul, nici publicul.

Anul acesta, Iepurasul de Paste este mai pozans ca oricand! Asta pentru ca prezentatorul “Happy Hour” are un scop precis: sa ii acorde atentia cuvenita si sa-l ajute sa-si faca un renume mai puternic. Pe langa pasca si drob, Catalin Maruta ii invita pe telespectatorii Pro Tv pe 16 aprilie, de la 17.45, sa serveasca si cateva portii de farse marca “Happy Hour”, proaspete si care garanteaza buna dispozitie.

“Publicul nu va fi dezamagit, avem destule momente tari si lucruri interesante de aratat. Pot sa va spun ca se intrezaresc niste subiecte excelente, fara falsa modestie”, spune Maruta.

Constantin Enceanu este unul dintre pacalitii Iepurasului poznas de anul acesta, artistul avand parte de un adevarad taraboi la poarta casei, unde s-a pomenit cu nu mai mult nici mai putin de … 1000 de oua! Comanda lui, dupa cum au sustinut cei care fac livrarea, de altfel complici ai nastrusnicului Maruta! De aici si pana la o bataie in toata regula cu oua a fost putin: enervat la maximum, Constantin Enceanu a ripostat si a scos furtunul cu apa, alertand astfel toata strada. Pana si politia a venit la fata locului, iar Maruta a trebuit sa dea socoteala. Cum s-a terminat totul, telespectatorii Pro Tv vor afla in editia speciala din 16 aprilie.

Tot atunci vor vedea si ce supriza i-a facut Maruta Andreei Balan la un concert organizat la Lehliu unde nimic nu a functionat cum trebuie: nici microfoanele, nici publicul instruit sa nu aplaude, nici MC-ul, un complice deghizat in iepuras si dornic sa vorbeasca in timp ce Andreea canta.

Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.