Consilierii PSD consideră că Solomon sfidează craiovenii prin absenţa de la şedinţe

Consilierii PSD consideră că Solomon sfidează craiovenii prin absenţa de la şedinţe

346
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Organizația Municipală Craiova a Partidului Social Democrat consideră că primarul Antonie Solomon a înțeles să-și sfideze alegătorii din nou, prin absența de la „ședința extraordinară” pe care el însuși a convocat-o. Este pentru a patra oară consecutiv când primarul Craiovei lipsește de la întrunirile legislativului local.

“Considerăm că cele șapte puncte aflate pe ordinea de zi sunt chestiuni care se puteau dezbate fără niciun fel de problemă în ședința ordinară a consiliului local de peste două săptămâni. Credem că nici votul pentru aprobarea situaţiilor financiare pe anul 2011, nici cel pentru aprobarea execuţiei bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Craiova, aferentă trimestrului I al anului 2012, nici rectificarea bugetului general consolidat al municipiului Craiova, nici măcar plata datoriilor către eterna firmă Delta nu îi confereau ședinței de astăzi caracterul „de urgență”. Consilierii PSD Craiova își exprimă dezacordul față de astfel de atitudini neprincipiale care pot fi interpretate ca fiind disprețuitoare la adresa locuitorilor de la care Antonie Solomon își dorește în continuare votul pentru un nou mandat”, se arată într-un comunicat al PSD Craiova.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.