Oprescu: “ Nu ştiu dacă meritam un punct, dar sunt multe de...

Oprescu: “ Nu ştiu dacă meritam un punct, dar sunt multe de spus despre arbitraj”

325
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Gruparea pregătită de Dan Oprescu a deschis scorul în minutul 7 prin Burcea, care a reluat cu capul o centrare perfectă a lui Bancu. Bucuria a durat doar două minute, adversarii egalând prin Galanis, după un corner executat de Mara. În minutul 37, FC Olt a ratat cea mai mare ocazie a întâlnirii. Huţanu primeşte o minge în careu, îl depăşeşte pe portarul Amadio şi trimite către poarta goală, Pocuca apare uimitor şi scoate mingea de pe linia porţii. Echilibrul s-a rupt în repriza secundă, după ce Polgar a fost eliminat pe finalul primului act, pentru al doilea cartonaş galben, la pauză scorul fiind 1-1. În minutul 65, UTA a stabilit scorul final. În urma unei lovituri libere executate de Purece, doi jucători ai celor de la UTA au sărit fals la minge, Bordea, derutat, nu reuşeşte să reţină, iar mingea ajunge în plasa porţii.

 

“ Sunt nemulţumit de atitudinea unora”

 

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat nemulţumit de arbitraj, pe care nu a dorit să-l comenteze. De asemenea, tehnicianul a mai precizat că maniera de abordare a jocului a unora dintre elevii săi a lăsat de dorit.

 

“ Echilibrul s-a rupt după eliminare, este greu să joci în zece oameni. Sunt nemulţumit de atitudinea unora. Degeaba ne avantajează rezultatele, dacă noi nu reuşim să câştigăm. Categoric, al doilea gol i se poate imputa şi lui Bordea. Nu ştiu dacă meritam un punct, dar sunt multe de spus legat şi de arbitraj, dar nu vreau să discut acum”, a declarat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

 

Întrebat dacă aşteaptă o altă atitudine a echipei în etapa următoare de pe teren propriu cu FC Maramureş, Oprescu a precizat: “ Nu ştiu cum, dar trebuie să câştigăm cele trei puncte”.
FC Olt: Bordea, Polgar (eliminat în min.40), Irimescu, Cruşoveanu, Giurcă, Pavel, Chiriţă (min. 75 Corneanu), Huţanu, Vâlcică (min. 43 David), Bancu, Burcea (min. 55 Hallmen).
UTA Arad: Amadio, Siminic, Pocuca, Gligor, Manea (min.46 Capătă), Ignea, Bălan, Purece, Hidişan (min.78 Neagu), Galanis (min.70 Nădăban), Mara.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.