Bercea Mondial a mers atât de departe încât şi-a ameninţat un partener...

Bercea Mondial a mers atât de departe încât şi-a ameninţat un partener de afaceri cu moartea

301
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Victima le-a povestit magistraţilor Tribunalului Olt, că Anghel Sandu l-a ameninţat cu moartea şi i-a spus că dacă nu o să ascundă actele contabile ale firmelor îl va arunca în rîul Olt. Bercea Mondial a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscal şi spălare de bani.

Temutul interlop din Drăgăneşti-Olt a practicat cămătăria mai bine de 10 ani. Fostul partener de afaceri a lui Bercea Mondial a povestit prin ce clipe de coşmar a trecut din cauza acestuia. A fost ameninţat cu moartea, dacă nu va ascunde actele celor cinci firme la care era administrator. Toate aceste declaraţii apar în motivarea magistraţilor Tribunalului Olt.

Sandu Anghel a acordat în perioada 2001-2005 , sub formă de avans, marfă şi împrumuturi peste 5 milioane de lei,  în condiţiile în care între societăţile administrate de acesta şi societăţile beneficiare nu s-au derulat tranzacţii comerciale.

Bercea a fost acuzat că a ridicat din conturile societăţilor administrate, în baza unor documente fictive, suma de 1,8 milioane de lei  reprezentând salarii, sume pe care le-a reintrodus în circuitul financiar al firmelor administrate. Tot în baza unor documente fictive, Bercea Mondial a ridicat din conturile unei firme dividende în valoare de 200.000 de lei, iar din contul alteia a ridicat peste 300.000 de lei, în condiţiile în care societăţile din conturile cărora a ridicat aceste sume au înregistrat pierderi lună de lună.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.