Noaptea de Înviere fără incendii

Noaptea de Înviere fără incendii

299
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În Noaptea de Înviere, lăcașurile de cult din municipiul Craiova şi judeţul Dolj au organizat slujbe religioase cu număr mare de participanți. În vederea evitării unor evenimente neplăcute, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Oltenia” al judeţului Dolj a luat măsuri de apărare împotriva incendiilor prin verificarea lăcaşelor de cult pe linia situaţiilor de urgenţă.
Pompierii au asigurat măsuri de prevenirea incendiilor la toate lăcaşurile de cult din Craiova prin inspectorii de prevenire, iar în judeţ prin cadre militare de la subunităţile în raionul căruia lăcaşul de cult se află.

În judeţul Dolj, nu s-au înregistrat evenimente deosebite în Noaptea de Înviere, atât din punct de vedere al măsurilor de prevenire, cât şi al intervenţiilor la incendii. Măsuri de prevenire s-au luat şi pentru a doua zi a Sărbătorii Sfintelor Paşti, prin echipaje de pompieri care asigură intervenţia în caz de incendiu la activităţile cultural-artistice din localitatea Galicea Mare.
Aici, datorită obiceiurilor se desfăşoară Hore câmpeneşti şi spectacole de muzică populară.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.