Solomon și prietenii săi. Milogeală electorală

Solomon și prietenii săi. Milogeală electorală

776
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Dacă Olguța Vasilescu a trimis peste 60 de mii de CV-uri craiovenilor, Antonie Solomon nu se lăsă mai prejos și se puse și el pe trimis scrisori.Și nu oricui, ci tinerilor care până la alegeri vor împlini 18 ani.

 

Probabil Antonie Solomon crede că aceștia sunt mai ușor de păcălit. Rămâne de văzut, pentru că cei din noua generație nu sunt deloc proști, și nu le plac nici melodramele. Iar scrisoarea lui Antonie Solomon se încadrează în acest gen, cu mult patetism, și pe alocuri milogeală.

 

“Poate că vei fi surprins când vei citi aceste rânduri. Da, sunt eu, Antonie Solomon. Primarul tău, Primarul Craiovei. Tocmai datorită funcţiei pe care părinţii şi bunicii tăi mi-au conferit-o, prin vot, consider că este normal să stau de vorbă cu tine. Vreau să îţi transmit câteva gânduri, acum, când te afli într-un extraordinar moment al vieţii tale: împlinind frumoasa vârstă de 18 ani, pe poarta majoratului, pleci pe drumul vieţii, în societatea românească. Dar şi în comunitatea craioveană. Eu cred în tine. Cred în forţa ta. Cred că a fi tânăr înseamnă a fi puternic, a privi totul în faţă, a nu putea minţi niciodată, a nu putea îndura să fii minţit de alţii… Tu reprezinţi viitorul Craiovei noastre: îmi doresc să rămâi în orașul nostru, să nu pleci spre alte locuri”, scrisoarea lui Antonie Solomon.

 

Greu de crezut că tnerii care vor împlini până la alegerile locale vor înghiți stilul patetic al lui Antonie Slomon. Dar cine știe, s-au lăsat și alții păcăliți de cest stil două mandate la rând.


Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.