Poliţiştii doljeni au acţionat pentru ca Sărbătorile Pascale să fie unele...

Poliţiştii doljeni au acţionat pentru ca Sărbătorile Pascale să fie unele liniştite

280
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza


               Ca urmare a activităţilor desfăşurate de poliţiştii doljeni şi a eforturilor depuse de aceştia în colaborare cu celelalte arme ale Ministerului Administraţiei şi Internelor pe perioada Sfintelor Sărbători de Paşti nu au fost înregistrate evenimente deosebite care să aducă atingere climatului de ordine şi siguranţă civică.

Sute de poliţişti au acţionat în acest sfârşit de săptămână pentru ca locuitorii judeţului să îşi petreacă în linişte, alături de cei dragi, această sărbătoare.

 

Activităţile poliţiştilor s-au derulat în zona lăcaşurilor de cult, unde au avut loc manifestări religioase, dar şi în zonele unde s-au organizat manifestări cultural-artistice tocmai pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică.

 

Prezenţa activă a forţelor de ordine în mediul stadal a condus la descurajarea elementelor infractoare, totodată, făcând posibilă deplasarea în bune condiţii a cetăţenilor atât pe drumurile naţionale şi judeţene, cât şi în municipiul Craiova.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.