Caracalenii şi indirectele

Caracalenii şi indirectele

709
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Directorul sportiv al echipei din Caracal, Gigi Ilie, a declarat că formaţia din Bradu şi-a vândut scump pielea.

 

„Atletic Bradu şi-a vândut scump pielea, dar am reuşit să marcăm trei goluri, băieţi au făcut un meci bun. Echipa este pe un trend ascendent. Au dat dovadă de maturitate în joc, de echilibru. Se vede pregătirea bună făcută de Eftimie şi aşezarea în teren”, a spus Gigi Ilie.

 

Oficialul grupării caracalene este convins că promovarea se va juca până în ultima etapă.

 

„Sunt patru echipe care s-au distanţat în clasament. FC Caracal, Damila Măciuca, Minerul Motru şi FC Cisnădie, toate se bat pentru primul loc, diferenţa este mică. V-am spus că se joacă până în ultima etapă. Mă aşteptam ca meciul direct dintre Damila Măciuca şi Minerul Motru să fie aşa. Ştiu ce joacă Motru. Minerul Motru este o echipă bună, pusă bine în teren de un antrenor bun. Am fost la joc, am văzut cum s-a jucat. Jocul a fost echilibrat”, a spus Gigi Ilie. 


„FC Oltchim a produs surprize”

Caracalenii pregătesc în aceste zile meciul de vineri de pe terenul echipei FC Oltchim Rm. Vâlcea. Antrenorul Iordan Eftimie a primit veşti bune după Paşte, Bocănete, Mitroi şi Rădulescu intrând în programul echipei.

 

„Avem un meci greu cu Oltchim, o echipă incomodă, care  a produs surprize. Este bine totuşi că Bocănete Mitroi şi Rădulescu au intrat în programul normal al echipei. Nu avem jucători suspendaţi”, a spus Gigi Ilie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.