Champions League se vede în următorii 3 ani pe Digi Sport

Champions League se vede în următorii 3 ani pe Digi Sport

522
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Champions League se vede în următorii 3 ani pe Digi Sport

După transmisiunile ÎN DIRECT şi în EXCLUSIVITATE în România din La Liga, Premier League, Serie A şi Ligue 1, Digi Sport şi digisport.ro le dau o nouă veste bună microbiştilor.

Astfel, cea mai importantă competiţie continentală intercluburi va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport. Rezumatele partidelor şi cele mai tari faze din UEFA Champions League vor putea fi vizionate pe digisport.ro în sezoanele 2012/2013, 2013/2014 şi 2014/2015.

UEFA a făcut acest anunţ azi, pe site-ul oficial. Sursa citată menţionează că Digi Sport a primit drepturile TV pentru transmisiuni LIVE, dar şi înregistrări şi rezumate ale tuturor meciurilor din Liga Campionilor. În fiecare etapă, Digi Sport va transmite ÎN DIRECT 3 partide, în timp ce rezumatele vor putea fi urmărite atât la televizor, cât şi pe digisport.ro, la finalul meciurilor.

În România, Digi Sport şi Dolce Sport sunt posturile care vor transmite meciurile din Liga Campionilor de marţi şi miercuri. Prima opţiune din ziua de marţi va reveni unui post free-to air – TVR. Miercuri, toate opţiunile revin RCS&RDS şi Romtelecom, indiferent dacă o echipă din România este calificată şi joacă în această zi.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.