Rovinieta va fi platita prin SMS

Rovinieta va fi platita prin SMS

515
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Rovinieta se va putea plăti prin trimiterea de mesaje SMS, odată cu extinderea sistemului informatic naţional pentru emitere, gestiune, monitorizare şi control a taxei de utilizare a infrastructurii rutiere, proiect estimat la circa 40 milioane lei.

„Plata serviciului va fi detaliată în factura generată de către furnizorul de telefonie mobilă către consumator ca serviciu cu valoare adăugată, urmând ca valoarea efectivă a taxei de utilizare a infrastructurii rutiere să ajungă în contul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) pe baza unui contract cadru stabilit în prealabil cu furnizorul de servicii de telefonie mobilă”,  se arată în caietul de sarcini privind achiziţia de servicii pentru sistemul informatic pentru emitere, gestiune, monitorizare şi control a rovinietei – SIEGMCR. Pentru furnizarea de servicii privind extinderea sistemului, CNADNR va organiza licitaţie la finele lunii mai, valoarea estimativă a contractului fiind de 39,2 milioane lei, fără TVA.



3 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     20-06-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    97

    hai sa o vedem si p.asta

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-03-2012
    Mesaje
    44

    ….

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     14-06-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    31

    nu mai au pe ce arunca banii. cheltuie 40de milioane de parca ar fi vorbe n vant;si drumurile sunt jalnice

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.