Duduială: Olguța a vrut să asocieze interlopii cu primarul dar a dus...

Duduială: Olguța a vrut să asocieze interlopii cu primarul dar a dus orașul în derizoriu

308
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Gheorghe Duduială, președintele PNȚCD Craiova, se arată indignat de afirmația Olguței Vasilescu, candidata USL la Primăria Craiovei și de cea a Marianei Câmpeanu, fost ministru al Muncii, conform căreia orașul nostru ar fi unul de interlopi, în care se întâmplă evenimente neplăcute.

Țărănistul Duduială este de părere că declarația respectivă a fost de fapt un atac la primarul Antonie Solomon, dar totodată a prejudiciat din nou imaginea Craiovei. „Prin declarația lor au dorit să asocieze interlopii cu primarul, dar au dus un oraș întreg în derizoriu. În ultimul timp, nu au mai avut loc întâmplări nefavorabile, încât să pătăm din nou imaginea orașului. Olguța Vasilescu ce-a făcut pentru acest oraș? S-a zbătut într-un fel pentru ca lucrurile să stea altfel? Mi-au lăsat un gust amar”, a susținut Gheorghe Duduială.

Olguța Vasilescu și Mariana Câmpeanu au declarat săptămâna trecută, într-o conferință de presă, că potrivit articolelor din presa națională și locală reiese că acest oraș ar fi unul de interlopi, în frunte cu primarul Antonie Solomon, care a fost arestat pentru acte de corupție.

Duduială a mai adăugat că acest oraș poate deveni cultural, dacă cetățenii vor știi să voteze candidatul potrivit la alegerile locale și că imaginea Craiovei nu este mai proastă decât cea a altor orașe.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.