Premierul Mihai Răzvan Ungureanu vine la Craiova

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu vine la Craiova

289
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a anunţat astăzi prezenţa premierul României, Mihai Răzvan Ungureanu, pe 25 aprilie la Craiova. Motivul vizitei este inaugurarea noii fabrici Kirchhoff Automotive.
Cel mai probabil, premierul Ungureanu va sosi la Craiova împreună cu ministrul Apărării, Gabriel Oprea, pentru inaugurarea unei noi fabrici Kirchhoff Automotive în incinta Ford. De altfel, invitaţia a fost făcută de cele două companii, dar şi de Primăria Craiovei. “Este o investiţie majoră, de peste 15 milioane de euro. Vor lucra în jur de 200 de salariaţi, iar din spusele reprezentaţilor de la Kirchhoff Automotive, fabrica de la noi este poate cea mai modernă din Europa”, a declarat Antonie Solomon. Pe lângă oficialităţi locale şi naţionale, la eveniment vor fi prezenţi şi membri din a patra generaţie a familiei Kirchhoff.

Primarul Solomon a mai declarat că va profita de prezenţa premierului Mihai Răzvan Ungureanu şi îi va aduce aminte de drumul expres Craiova-Piteşti, care nu s-a concretizat în niciun fel. “Dacă stăm să ne amintim, una dintre condiţiile impuse de Ford când au decis să vină în Craiova a fost acest drum expres Craiova-Piteşti. O să profit de prezenţa premierului şi voi aduce în discuţie această problemă”, a completat edilul-şef.

Kirchhoff Automotive este unul dintre furnizorii Ford şi va produce structuri metalice, care vor fi sudate şi asamblate la Craiova. Compania nemţească va furniza către Ford o treime din caroseria maşinii.

Ştefania Bătrînca

stefania.btrinca@jurnalulolteniei.ro

 

 

 

 

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.