Fiica lui Bercea Mondial s-a dat în spectacol la Curtea de Apel...

Fiica lui Bercea Mondial s-a dat în spectacol la Curtea de Apel din Craiova. I-a blestemat pe judecătorii care i-au condamnat tatăl, dar şi pe procurorul Iacobescu

247
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Anghel Sandu a fost adus din nou în această dimineaţă în faţa magistraţilor craioveni. Bercea Mondial a cerut să fie eliberat sub control judiciar, însă cererea i-a fost respinsă.

 

Familia lui Bercea Mondial a făcut un adevărat circ în faţa Curţii de Apel din Craiova. Fiica interlopului s-a aşezat în genuchi şi i-a blestemat pe care care i-au condamnat şi arestat tatăl.

Temutul inetrlop din Drăgăneşti-Olt a fost condamnat în luna februarie la 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor. Un nepot l-a acuzat că l-a înjunghiat.

Sentinţa dată de Tribunalul Olt nu este definitivă, ea fost atacată deja cu recurs. Primul termen se va judeca la Curtea de Apel din Craiova, pe data de 24 aprilie.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.