Solomon, atac murdar la Mariana Câmpeanu: dacă se dezbrăca în pielea goală...

Solomon, atac murdar la Mariana Câmpeanu: dacă se dezbrăca în pielea goală mai câştiga un vot-două în Craiova

375
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Solomon, atac murdar la Mariana Câmpeanu: dacă se dezbrăca în pielea goală mai câştiga un vot-două în Craiova

 

Primarul Craiovei Antonie Solomon s-a lansat într-un atac dur la adresa Marianei Câmpeanu, parlamentar PNL. Solomon a spus că numai în cazul în care aceasta s-ar dezbrăca ar putea să mai câştige un vot sau două în Craiova, altfel nu are nicio şansă.

Primarul Craiovei a lansat aceste atacuri după ce Mariana Câmpeanu şi Olguţa Vasilescu au afirmat că în Craiova domnesc interlopii. Aceste declaraţii cu tentă sexuală nu sunt primele pentru Antonie Solomon. În momentul în care şi-a lansat candidatura la primărie, acesta a metamorfozat oraşul Craiova într-o fată de 16 ani pe care el a deflorat-o.

“Ce-a mai spus Mariana Câmpeanu? Eu cred că dacă se dezbrăca în pielea goală mai câştiga un vot-două în Craiova, dar şi aşa …Doamne fereşte! Am auzit că e deputat sau senator de Hunedoara, e vai de mama lor ce e acolo. Eu am trecut de zeci de ori până acum prin Hunedoara. Aţi văzut vreodată, în Craiova, că se împuşcă pe stradă, că se bat în discoteci, că de Paşte s-a întâmplat ceva? Nu. Craiova e cel mai sigur oraş din ţară. Interlopii sunt probabil în mintea unora. Oraşul acesta e frumos, extrem de interesant, sigur, oraş universitar şi ni îl denigrăm că nu ne place”, a spus Antonie Solomon.

Solomon susţine că în acest moment oraşul Craiova este unul model. El dă drept exemplu domnitorii pe care oraşul i-a avut şi în acest moment consideră că misiunea lui trebuie să meargă mai departe în interesul locuitorilor , potrivit dcnews.

“Între mine şi Craiova a început o dragoste nebună ca între mine şi o fată de 16 ani, care vrea mereu să fie în centrul atenţiei. Am cucerit-o şi m-am căsătorit cu ea, iar o perioadă a fost văduvită: un an şi patru luni nu am fost lângă ea, dar am planuri mari cu ea. Vreau ca pe 10 iunie să avem un singur câştigător: Craiova”, a afirmat Solomon, care candidează sub sloganul “Iubesc Craiova – Progresul Craiovei, interesul craiovenilor”, a spus Solomon în discursul de la lansarea candidaturii.

Sursa: http://ponturidespre.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     Departe
    Mesaje
    306

    Sinceritatea lui Solomon e de apreciat, dar nu e.

    "A parking lot is a big place where cars hold still"Kasper Thiessen - Student at ASB

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.