Oltchim, primul eşec după 3 ani în Liga Naţională

Oltchim, primul eşec după 3 ani în Liga Naţională

297
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Campioana României a fost învinsă de „U” Jolidon Cluj, scor 29-27, şi a înregistrat prima înfrângere în competiţia internă după trei ani, două luni şi opt zile.

Seria de invincibilitate de 80 de meciuri a „galacticelor” în Liga Naţională s-a încheiat aseară, la Cluj. Echipa ardeleană a reuşit o partidă impresionantă în faţa a 3.000 de spectatori, mai ales în repriza secundă, când a avut forţa de a reveni pe tabelă şi de a domina în final trupa lui Voina. Oltchim a controlat prima parte a întâlnirii şi a intrat la cabine cu avantaj de două goluri, 15-13. Şi începutul reprizei a doua părea să anunţe o victorie clasică pentru vâlcence, care s-au distanţat la 17-13 în minutul 33. A urmat însă comeback-ul clujencelor, ridicate de tridentul Vădineanu – Senocico – Chintoan, care au dus scorul la 26-22 în minutul 52. Campioanele României continuat evoluţia modestă şi, deşi au fost certate de Radu Voina, n-au mai putut remonta handicapul. Meciul s-a încheiat cu un succes uriaş pentru Jolidon Cluj, 29-27, întrerupând astfel recordul de invincibilitate al oltencelor.

Radu Ştefan



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.