Făptuitori identificaţi de poliţişti, reţinuţi pentru 24 de ore

Făptuitori identificaţi de poliţişti, reţinuţi pentru 24 de ore

316
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 02.04.2012, ora 12.30, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi de către M.ION, 59 de ani, din Calafat, cu privire la faptul că, în perioada 30.03.- 02.04.2012, persoane necunoscute au demontat un aparat de sudură tip ,,triodină’’ şi din interiorul acestuia, au sustras statorul format din tole de cupru, astfel fiind creat un prejudiciu de aproximativ 13.500 lei.
În temeiul sesizării poliţiştii au demarat cercetările, iar în urma activităţilor investigative întreprinse, ieri, 18.04.2012, au fost identificaţi autorii în persoana lui A.I, A.C şi G.F., toţi de 17 ani, din Calafat.
Prin extinderea cercetărilor poliţiştii au mai stabilit şi faptul că minorii sunt autorii a încă patru furturi, comise de la începutul anului şi până în prezent.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar în baza probatoriului administrat împotriva celor trei s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, astăzi urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.