RAZIE CU EFECTIVE MĂRITE ÎN JUDEŢUL DOLJ

RAZIE CU EFECTIVE MĂRITE ÎN JUDEŢUL DOLJ

238
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astăzi, la nivelul judeţului Dolj se desfăşoară o razie cu efective mărite în locuri cunoscute cu risc criminogen, scopul fiind acela de a preveni şi combate faptele antisociale, 211 poliţişti şi 174 jandarmi fiind angrenaţi.

​Activităţile sunt desfăşurate de către poliţiştii doljeni de la formaţiunile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi economic în colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.
​Poliţiştii de la formaţiunile de poliţie rutieră acţionează pentru prevenirea accidentelor rutiere, depistarea autovehiculelor furate, a celor neînmatriculate sau cu numere false de înmatriculare, lucrătorii Serviciului de Investigarea Fraudelor împreună cu reprezentanţi ai Gărzii de Mediu verifică activitatea desfăşurată de centrele de colectare a deşeurilor reciclabile.
​De asemenea, în baza autorizaţiilor emise de instanţele de judecată poliţiştii doljeni au efectuat 25 percheziţii la locuinţele unor persoane despre care se deţin date că la locuinţele acestora se află bunuri provenite din infracţiuni de furt.
​Poliţiştii de investigaţii criminale desfăşoară activităţi pentru depistarea şi prinderea persoanelor urmărite în temeiul legii, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei privative de libertate, iar lucrătorii Biroului Arme, Exploziv, Substanţe Periculoase verifică modul în care sunt respectate prevederile legale de către deţinătorii de arme.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     Over a sea and some pieces of land with borders
    Mesaje
    304

    Da. Actiunile astea, ca toate actiunile autoritatilor craiovene de pana acum, sunt menite sa arunce praf in ochi cetatenilor. Nu zic ca nu ar avea rezultatele lor, spun doar ca rezultatele sunt minore si nu rezolva problema pe termen lung. Din nou, aruncam rivanol pe plaga impuscata, in speranta ca uitam de durere. Chiar ieri am vazut o discutie la Antena 3, si mi s-a parut ca jurnalistii au pus perfectul punctul pe .. tot ce se poate. Vorbeau despre declaratiile lui Solomon in legatura cu criminalitatea in Craiova. Intr-adver, precum a zis si Solomon, nu te omoara nimeni pe strada, nu te taie, nu te spanzura. Dar asta nu schimba faptul ca inca exista interlopi in Craiova, de care stiu si copiii mici. Jurnalistii au reamintit cum a murit Caiac, ca o contra adusa declaratiilor lui Solo. Pe langa asta, si pe buna dreptate, la inmormantarea lui Caiac au fost prezente, citez, „mii de dosare penale”. Repet, pe buna dreptate. Daca se voia prinderea acestor oameni, intro zi se rezolva tot. Dar… ca intotdeauna, sunt interese mai mari la mijloc.

    "A parking lot is a big place where cars hold still"Kasper Thiessen - Student at ASB

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.