OPC-ul a găsit mancare stricată în majoritatea hypermarketurilor din Bucureşti

OPC-ul a găsit mancare stricată în majoritatea hypermarketurilor din Bucureşti

268
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Inspectorii OPC au realizat controale în hypermarketurile bucureştene la doar două zile după Paşte. În opt magazine din Bucureşti s-a găsit marfă stricată, carne cu termn de valabilitate depăşit.Președintele Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), Constantin Cerbulescu, a dispus controale în mai multe lanțuri de supermarketuri și hypermarketuri  din București. Inspectorii au găsit marfă la prețuri reduse cu termene de valabilitate depășite în Auchan-Militari, Metro-Militari, Mega Image-Militari, Iancului și Camil Ressu, Kaufland-Colentina, Cora-Sun Plaza și Real-Vitan.

În Cora – Sun Plaza au găsit inspectorii pe rafturi carne de pui și curcan la oferte, cu termene de valabilitate depășite. Comercianții de la Real Vitan vindeau cutii de lapte Lacto Solomonescu ce aveau imprimată imaginea unui pahar cu Vitaminele D și calciu, fără ca produsul să fie aditivat cu aceste adaosuri. Inspectorii OPC au aplicat 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 67.000 lei, confiscând marfa găsită cu nereguli, din care 57 kg de pește și 87 kg de produse alimentare.

Ada Lateş

ada.lates@jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.