Bunuri susceptibile a fi contrafăcute reţinute la Calafat

Bunuri susceptibile a fi contrafăcute reţinute la Calafat

299
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Categoria: Actualitate

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat în zona de competenţă trei persoane de sex masculin care intenţionau să introducă ilegal în ţară articole de îmbrăcăminte sportivă, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute,  susceptibile a fi contrafăcute.
În data de 18.04.2012, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, au organizat şi desfăşurat pe sensul de intrare în ţară, o acţiune specifică pe linia combaterii infracţionalităţii transfrontaliere, urmărind introducerea în ţară a produselor şi a bunurilor susceptibile a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală.
                  Cu ocazia controlului amănunţit, în bagajele a trei cetăţeni români: Kătălin G., în vârstă de 28 de ani, Achim I., în vârstă de 27 de ani, Traian C., în vârstă de 47 de ani, au fost depistate 136 bucăti articole de îmbrăcăminte sportivă, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.    
Întreaga cantitate de bunuri în valoare de aproximativ 6700 lei a fost reţinută în vederea expertizării, iar persoanele în cauză sunt cercetate penal pentru punerea în circulaţie fără drept de bunuri purtând menţiuni false privind mărcile.

(«Citeşte tot»)

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.