Apelul lui Samir Sprînceană în dosarul falsificării de carduri a fost respins

Apelul lui Samir Sprînceană în dosarul falsificării de carduri a fost respins

355
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Curtea de Apel Craiova a respins, aseară, apelul formulat de afaceristul craiovean Samir Sprînceană împotriva sentinţei Tribunalului Dolj prin care a primit 5 ani de închisoare pentru infracţiuni informatice.

În aceste condiţii, atât el, cât şi ceilalţi inculpaţi din dosar rămân cu pedepsele primite în primă instanţă şi mai au o singură şansă – recursul, care se va judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Omul de afaceri craiovean Samir Sprânceană a fost condamnat, anul trecut, în septembrie, de Tribunalul Dolj, la cinci ani de închisoare în dosarul în care era cercetat alături de alte cinci persoane pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi deţinerea de echipamente pentru falsificarea instrumentelor de plată electronică. Nepotul său, Ovidiu Doran, Iulian Niţulescu şi Gigi Toma au primit tot câte cinci ani de închisoare, Claudiu Bălan a primit o pedeapsă de trei ani şi şase luni de închisoare, iar Liviu Sfetcovici a fost condamnat la trei ani de închisoare. Toţi au formulat apel, care însă a fost respins aseară.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.