Primarul PSD de la Secu, în poze cu Marijean la Strasbourg

Primarul PSD de la Secu, în poze cu Marijean la Strasbourg

2.477
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

DOLJ. Încă o mișcare de trupe în administrația doljeană. Adrian Popa, primar din anul 1996, este, cel mai probabil, candidatul PDL pentru un nou mandat în comuna Secu. Ultimele alegeri le-a câștigat din partea Partidului Social Democrat, învingându-l, încă din primul tur pe Viorel Țîrei, atunci candidat de la PDL.

Mai sunt câteva zile până când formațiunile politice vor depune listele pentru alegerile locale din iunie. Timp suficient ca pe eșichierul administrativ să mai avem parte de câte o surpriză.
Una dintre ele este, cu siguranță, candidatura lui Adrian Popa, primarul de la Secu, din partea PDL-ului. Nu am fi știut, dacă nu îl găseam pe primar pozat alături de noii colegi de partid , tocmai prin Parlamentul Europeanu de la Strasbourg.

La ultimele alegeri locale, Adrian Popa a câștigat primăria din primul tur, cu 52 la sută procente în fața pedelistului, la acea vreme, Viorel Țîrei, fost șef la ANIF.

Între timp, Țîrei s-a transferat la PNL, neprecizând dacă va mai candida sau nu pentru fotoliul de primar.
Trecerea primarul PSD în tabăra adversăn a fost confirmată de președintele Ion Prioteasa, care a precizat că “nu mai este la noi”.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.