Olguţa Vasilescu: Este ilegal să scoată Antenele. Aşa înţelege Băsescu libertatea de...

Olguţa Vasilescu: Este ilegal să scoată Antenele. Aşa înţelege Băsescu libertatea de exprimare

260
14
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Olguţa Vasilescu, preşedintele comisiei de Cultură din Senat, a lansat un atac dur la adresa actualei Puteri, după decizia RCS&RDS de a scoate Antena 1 şi Antena 3 de pe transmisia satelit. Senatorul PSD susţine că cele două posturi fac parte din categoria must-carry şi nu pot fi scoase. PDL a mai încercat o astfel de mişcare prin proiectul de lege propus de Raluca Turcan la Senat, dar acesta nu a trecut.

“Comit o mare ilegalitate cu scoaterea Antenelor, dacă le vor scoate de pe cablu. Nu se poate aşa ceva. Actuala Putere tot încearcă de ceva timp, printr-un proiect de lege al Ralucăi Turcan, care stă blocat la Senat. Cele două posturi fac parte din categoria must-carry, nu pot fi scoase din grila de programe.”, a spus Olguţa Vasilescu.

Senatorul PSD susţine că aceasta este o strategie a preşedintelui Traian Băsescu care ţine neapărat să scoată de pe piaţă posturile de Opoziţie. “Aşa înţelege Băsescu libertatea de exprimare prevăzută în Constituţie. Este imposibil aşa ceva! Vom ajunge să ne uităm la Antena 3 pe internet ca ilegalişti, ca pe vremuri la Europa Liberă. Vom pune pe ordinea de zi a Comisiei acest subiect, pentru că în acest moment se comite o mare ilegalitate!”, a mai spus Olguţa Vasilescu.

Iată comunicatul remis de RCS&RDS:

“RCS – RDS nu mai difuzează pe satelit posturile Antena 1 şi Antena 3. RCS – RDS nu poate accepta să plătească peste şapte milioane de euro pe an, sumă solicitată de Antena Group pentru difuzarea prin satelit a canalelor Antena 1 şi Antena 3. Cele două posturi au fost declarate în mod repetat ca fiind libere la retransmisie chiar de către reprezentanţii Antena Group”, se arată în comunicatul difuzat de societatea de cablu.

Sursa: http://ponturidespre.ro



14 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-01-2012
    Mesaje
    6

    nici eu nu dadeam 7 milioane de euro pe an daca nimeni nu se uita la ele au fost niste posturi bune cand nu era felix in politica

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-01-2007
    Mesaje
    21

    asa este la 7 milioane poate sa ia alte posturi de televiziune care cu adevarat sunt urmarite de abonati

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    748

    99% dintre programele de divertisment sunt pentru prosti,cele pe tema politica iti fac capul calendar.Doar revista presei cu Mircea badea e pierderea si emisiunea despre sanatate de pe antena 2,in rest nimic spectaculos.

    Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.
  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     09-11-2005
    Locatie
     Underground
    Mesaje
    150

    Posturile de televiziune care dezinformeaza pentru a pune in avantaj niste hoti care au pradat in trecut romania nu pot fi o pierdere atat de mare pentru cetateanul de rand, furat tocmai de catre mogulii patroni si gasca pesedista din spatele lor adika acei vanzatori de tara care astazi pozeaza in lupii moralisti .
    Este normal ca olgutei sa nu-i convina acest lucru pentru ca lor le datoreaza doata dezinformarea si demagogia ordinara care ii urca in sondaje in ochii naivilor sau ai celor dezamagiti de guvernarea semi-incompetenta a lui basescu-boc !!

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    49

    Pacat de emisiunea lui Mircea Badea, dar oricum o poti vedea pe internet, in rest nu e mare pierdere … chiar deloc, sper sa mai scoata si posturile nemtesti si italiene … si cu asta sa micsoreze si abonamentul :-))

  6. #6
    Member
    Data de inscriere
     26-10-2006
    Locatie
     Mofleni,Craiova,Dolj
    Mesaje
    218

    Ar trebui sa se introduca pay per view pentru toate emisiunile care sunt degeaba pe la tv.In felul asta s-ar plati prostia si nu s-ar mai uita populatia non stop,o sa arda la buzunare

    Edited by MOD - too big!
  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-06-2011
    Mesaje
    31

    hopa a saracit motanul FELIX turnatorul si acm a inceput sa cerseasca.La munca securist nenorocit si scarba ordinara

  8. #8
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-04-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    21

    Olguta asta aiureaza, antena 1 era o cocina de emisiuni, divertisment cu tenta sexuala, programe fara niciun rost.
    Daca Olguta crede ca asta e mana lui Basescu ( nu sunt fan basescu si nici al vreunui alt partid ) poate ne explica de ce RCS&RDS a scos din grila de programe GSP.TV , acum mult timp…? Tot pentru campanie?
    Problema RCS&RDS cu Antena group e de mult timp si nu mare mi-ar fi mirarea sa-i scoata si de pe cablu. Cei de la Antena Group risca sa piarda mult prin asta.

    Guns dont kill mutants, I kill mutants!
  9. #9
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-11-2009
    Mesaje
    21

    Olguta, daca citesti ceea ce au spus cativa craioveni mai sus, poate alta data eviti sa mai fii penibila. Crezi ca toti care nu se uita la antene sunt pro basescu? Mai bine spuneai ceva de Stiinta.

  10. #10
    Junior
    Data de inscriere
     29-11-2008
    Mesaje
    69

    Le-au scos decat de pe satelit, adica cei care au antene parabolice nu o sa mai prinda antena 3, care o pupa in fund pe olguta si toti colegii ei din usl. Eu oricum am sters acest program de mult din tv. De cativa ani ne arata cum fura base si pdl, dar niciun exemplu de la usl, chiar asa oameni cinstiti aveti acolo, care nu baga si ei mana in caraiman, eu nu cred. Mai sunt si aia de la antena 1, au cele mai penibile emisiuni, este topitul ala de capatos, el pe fiecare seara are, citez !! un nou scandal !! intre nimeni si nimic, aces direct, iar o emisiune infecta, pacat de blonda aia, prezenta bine stirile, acum o le are invitate permanente pe zavorance si alte experimente nereusite. Nu cred ca o sa le simta nimeni lipsa acestor programe pline de jurnalisti asmutiti, culmea, de felix motanul, avem destule programe la care sa privim niste stiri decente sau filme cu segal.

  11. #11
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-01-2006
    Locatie
     CRAIOVA cv9
    Mesaje
    597

    sa le scoata pe toate cu tot cu plitica lor .. sa inceapa cu dan diaconescu in frunte nu mai suport ………… asta ar trebui sa fie cenzurat sa mai apara la tv …. .. toti afara … atzi prostit poporu cu tv … comunistilor ………. afara dupa cablu antene b1 realitati si toate care mai sunt intretinute de oameni politici ….

    vin dintr-un astfel de domeniu si nici nu va imaginatzi ce e in spatele unui asfel te post in luna campaniei ….

  12. #12
    Junior
    Data de inscriere
     27-12-2006
    Mesaje
    94

    Ce de fani .. In loc sa va ganditi la monopolul RDS .. Oricum, Taraf ramane stati calmi ..

  13. #13
    Junior
    Data de inscriere
     28-03-2009
    Mesaje
    89

    Adevarul e undeva la mijloc, nu sunt corecti in ce afirma nici slugile lu’ Felix, dar nici jepcarii astia de la RDS RCS. Iar Olguta face o confuzie, problema nu se pune sa scoata Antenele de pe cablu, ci doar de pe transmisia prin satelit.

  14. #14
    Newcomer
    Data de inscriere
     14-08-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    21

    Pana la urma la Antene nu ai ce sa vezi doar emisiuni de proasta calitate.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.