DOLJ: Mihai Voicu, lista de consilieri județeni liberali și…

DOLJ: Mihai Voicu, lista de consilieri județeni liberali și…

387
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

A apărut deja lista cu propunerile PNL cu candidații pentru Consiliul Județean Dolj, pe lista USL. Primii cinci în ordinea de pe tricouri: Marian Irinei, Florin Stancu, Marian Badea, Cosmin Durle și Marian Marin.

Marian Irinei la microfon
Cele cinci nume sunt cunoscute probabil în interiorul PNL Dolj, dar nu au nici o rezonanță în județul Dolj. Au norocul că vin pe un val de simpatie al USL, și nimeni nu se va întreba cine sunt cei cinci liberali de pe listă.

Următorii de pe lista liberală sunt: Dragoş Ghinescu, Sorin Vişan, Romulus Chiţu, Marius Matei, Mihai Minda şi Marcel Privantu, Dragoş Ghinescu şi Sorin Vişan Marcel Privantu. Șansele acestora de a prinde un loc de consilier județean sunt reduse.

Probabil unii se vor supăra și vor pleca. Alții vor rămâne în PNL Dolj, nu vor munci și vor specula un moment viitor, dacă USL va ajunge la guvernare. Așa este în politică.

Un lucru este însă cert, lui Mihai Voicu i-au ieșit încă odată jocurile în sânul PNL Dolj. La un moment dat, când va pleca din Dolj, pentru că va pleca, nu va lăsa nimic bun în urma, mai mult decât atât îi vor lăsa pe liberali certați între ei. Asta știe, asta face. Să-i fie de bine și…

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.