Accident mortal la Verguleasa. O fetiţă de patru ani, lovită de un...

Accident mortal la Verguleasa. O fetiţă de patru ani, lovită de un Audi A4

308
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Potrivit primelor informaţii, micuţa a trecut în fuga strada şi a apărut în faţa unui autoturism Audi A4, care circula pe direcţia Verguleasa Teslui. Şoferul nu a mai avut timp să o evite, lovindu-l cu aripa din stânga faţă. Accidentul s-a petrecut pe DJ 546, care traversează comuna Verguleasa.

 

Mai grav, nici echipajul de la ambulanţă nu a ajuns foarte repede la locul accidentului, potrivit unor informaţii, timpul de răspuns fiind de aproape o oră. Acesta fiind şi intervalul după care poliţiştii au putut să înceapă investigaţiile specifice.

 

„S. Dragoş, de 25 de ani, din oraşul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a acroşat cu aripa stânga faţă pe minora R. Ioana, de patru ani şi şase luni, din Verguleasa, care, nefiind supravegheată, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul minorei“, a declarat comisarul şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

 

Ea a adăugat că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în cauză fiind întocmite acte pentru ucidere din culpă.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.