DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

262
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În această dimineaţă, la ora 07.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la faptul că la intersecţia Ştirbei Vodă cu Banul Stepan a avut loc un eveniment rutier.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat conducătorul auto în persoana lui P.ALEXANDRU, 24 de ani, din Craiova.
Din primele cercetări s-a stabilit faptul că acesta în timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe esplanda din faţa Parcului Tineretului şi a lovit gardul împrejmuitor, fără a rezulta victime omeneşti.
Acesta emana miros de băuturi alcoolice motiv pentru care i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest şi întrucât a refuzat a fost condus la unitatea medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 20.04.2012, ora 1600, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie aflată în executarea serviciului l-a depistat în trafic pe N.IONUȚ, 27 de ani, din Bulzești, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe strada Brestei din Craiova.
Pe numele acestuia poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice neînmatriculat.

În aceeaşi zi, ora 1600, poliţiştii craioveni l-au depistat pe B.GABRIEL, 24 de ani, din comuna Predești, care circula pe strada M. Basarab din Craiova, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.
Pe numele său au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale conform prevederilor OUG nr. 195/2002.

În aceeaşi zi, la ora 13.30, poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție aflându-se în serviciul de patrulare, pe strada Popoveni, l-au depistat pe M.PETRE, 31 ani, din Plenița, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie expirată.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002.

Aseară, ora 20.45, lucrători din cadrul formaţiunii rutiere Segarcea aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat pe U.FELIX, 44 de ani, din Calopăr, conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi având o alcoolemie de 1,01 mg/L alcool în aerul expirat.
Acesta a fost ulterior condus la Spitalul orăşenesc Segarcea unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile OUG 195/2002-R.

În noaptea de 21/22.04.2012, ora 00.45, lucrători ai Secţiei de Poliţie Rurală 10 Poiana Mare aflându-se în timpul exercitării atribuţiunilor de serviciu în comuna Poiana Mare, l-au depistat pe C.COSTEL, 43 de ani, din localitate, conducând o autoutilitară în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.
Şi pe numele acestuia poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002.

În aceeaşi noapte, ora 0300, C.ALEXANDRU, 30 de ani, din comuna Baldovinești, judeţul Olt, a fost depistat de poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 5 Pieleşti în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Robăneşti-Pieleşti, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Clinic nr. 1 Craiova a refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

La data de 21.04.2012, ora 1700, poliţiştii craioveni în timp ce executau serviciul de patrulare pe strada Petre Ispirescu au oprit în trafic un autoturism la volanul căruia a fost identificat S.SEBASTIAN, 27 ani, din Craiova.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul era neînmatriculat, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală conform prevederilor OUG nr. 195/ 2002.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.