Fiul interlopului Caiac, implicat într-un accident de circulaţie. Tânărul s-a urcat băut...

Fiul interlopului Caiac, implicat într-un accident de circulaţie. Tânărul s-a urcat băut la volan

743
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cosmin Pârvu a fost implicat în această dimineaţă într-un accident rutier în zona Parcului Tineretului. Fiul interlopului Caiac s-a urcat băut la volan, a pierdut controlul maşinii şi s-a oprit direct într-un gard.

Tânărul conducea un autoturism marca Mercedes, iar martorii susţin că avea viteză foarte mare şi din această cauză a pierdut controlul volanului. Cosmin Pârvu s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. „Şoferul emana miros de băuturi alcoolice motiv pentru care i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest şi, întrucât a refuzat, a fost condus la unitatea medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvînt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Fiul interlopului Caiac şi-a chemat al locul accidentului mai mulţi prieteni, care au început să facă scandal. „Unul dintre prietenii şoferului a devenit recalcitrant, îar jandarmii au găsit asupra lui un cuţit. S-a ales cu dosar penal pentru port ilegal de armă albă“, a spus Ionuţ Ţapu, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj.

Cosmin Pârvu nu a vrut să spună dacă a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Prietenii acestuia, care fac parte din lumea interlopă, au sărit în ajutorul lui Cosmin şi au înjurat pe toată lumea. Au fost sancţionaţi cu câte 2500 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Fiul interlopului Caiac a fost implicat în numroase scandaluri. Pe data de 31 august 2008 un angajat al unei benzinării din Craiova a ajuns în stare gravă la spital şi a fost operat de urgenţă. Cinci tinerii, printre care şi Cosmin Pârvu au intrat peste el înarmaţi cu cuţite şi puşi pe scandal. Au lovit în stânga şi în dreapta şi l-au rănit grav pe bărbat.

Cosmin Pârvu a fost prins în 2010 la volanul maşinii, deşi avea permisul de conducere suspendat. În urma percheziţiei asupra tânărului s-a găsit un plic cu etnobotanice.

Mihai Pârvu, zis Caiac, tatăl lui Cosmin Pârvu, a fost împuşcat mortal de un alt interlop în anul 2008.


Sursa: lupamea.ro



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     26-10-2006
    Locatie
     Mofleni,Craiova,Dolj
    Mesaje
    222

    Se intampla pe la ora 6:50,daca-mi aduc bine aminte.O bubuitura mare si un nor de praf in aer.Eram cam la 500 m departare,dar cu spatele.

    Edited by MOD - too big!
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     27-12-2006
    Mesaje
    96

    Solomon nu inaugura si el nimic pe acolo pe langa gardu ala ?

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-10-2010
    Mesaje
    0

    o s moara si cioara asta ca taica-sau !!!

  4. #4
    Hater
    Data de inscriere
     20-01-2006
    Locatie
     Miserupia
    Mesaje
    3463

    Pacat ca n-a murit

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.