Măsuri de securitate sporite la locale. Votul va fi supravegheat de poliţişti...

Măsuri de securitate sporite la locale. Votul va fi supravegheat de poliţişti şi procurori

288
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Apropierea alegerilor locale agită apele în Ministerul de Interne. Autorităţile caută soluţii pentru a preveni producerea de incidente electorale şi chiar de fraude.
Ministrul de Interne, Gabriel Berca, a convocat pentru luni o videoconferinţă cu prefecţii pentru a le cere să suplimenteze măsurile de securitate. Alegerile locale din acest an s-ar putea desfăşura sub supravegherea procurorilor şi a poliţiştilor.
Aceste măsuri vor fi luate pentru a se evita producerea de incidente şi pentru a se preveni tentativele de fraudă electorală ,relatează rtv.
Dacă vor exista informaţii că riscul de incidente este mai mare în anumite zone, acolo vor fi detaşaţi poliţişti şi chiar procurori specializaţi pentru a supraveghea procesul electoral. Mai mult, în zone mai sensibilie vor fi delegaţi chiar oameni din corpul de control al MAI pentru a supraveghea procesul electoral.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.