Mărinică Dincă vrea o “Craiova fără maidanezi”. Tu semnezi?

Mărinică Dincă vrea o “Craiova fără maidanezi”. Tu semnezi?

318
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Viceprimarul Craiovei, Mărinică Dincă, intrat în cursa electorală pentru funcția de primar, vrea să inițieze un proiect de hotărâre de consiliu local care să vizeze eliminarea problemei câinilor comunitari. Împrună cu echipa de campanie, Dincă vrea să strângă 50.000 de semnături pentru a introduce propunerea la una dintre următoarele ședințe de consiliu local.
Proiectul de hotărâre prevede un pachet de trei măsuri (sterilizarea câinilor de la curți, adopția câinilor maidanezi precum și crearea unui adăpost), care trebuie luate concomitent, astfel încât de aceste soluții să beneficieze atât locuitorii de la bloc, dar și cei de la case.
“Craiovenii care locuiesc în zonele de case și au deja un câine vor beneficia de o reducere de 30 la sută la impozitul pe clădire și teren dacă își vor steriliza câinele. Cine adoptă un câine de la adăpost, va beneficia de asemenea de o reducere de 30 la sută la impozitul pe clădire și teren. Nu în ultimul rând, vrem să impunem construirea unui adăpost cu o capacitate de 1000 de locuri”, a declarat candidatul la funcția de primar Mărinică Dincă.
Toți câinii, atât cei din adăpost cât și cei sterilizați de proprietari, vor fi incluși într-o bază de date on-line, adiminstrată de primărie, care să conțină și fotografiile lor. Câinii adoptați și cei sterilizați vor fi monitorizați de reprezentanții primăriei astfel încât să nu ajungă în stradă.
Mărinică Dincă a mai arătat că efortul bugetar anual pe care îl presupune implementarea proiectului este de aproximativ 260.000 de euro, cost în care sunt incluse toate operațiunile incluse.

Sursa: oradedolj.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     Departe
    Mesaje
    323

    „Mărinică Dincă a mai arătat că efortul bugetar anual pe care îl presupune implementarea proiectului este de aproximativ 260.000 de euro, cost în care sunt incluse toate operațiunile incluse”

    Dinca Marinica, pe CraiovaForum: „Salubritate si impreuna cu echipa mea am venit cu un proiect viabil care, spre surprinderea ta si a multora din concetatenii nostri, n-o sa bage mainile in buzunarele contribuabilor ci dimpotriva. ”

    Sunt singurul care crede ca cele doua afirmatii se dau cap in cap ca doua capre de munte ?

    Eutanasierea, desi probabil ar fi costat ceva, ar fi rezolvat problema instant. Nu inteleg cine plateste intretinerea cainilor in adaposturi ? Sponsorii ? Ma indoiesc. Bugetul local ? Eu zic ca da.

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"
  2. #2
    Eros
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    13187

    Eutanasierea e ilegala.
    Desi multi am dori-o ca o solutie, nu se poate realiza!

    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know..."Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.