Ambulatoriul Spitalului Corabia, reabilitat după două decenii

Ambulatoriul Spitalului Corabia, reabilitat după două decenii

330
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Condiţiile în care medicii acordă consultaţii pacienţilor sunt precare, deoarece tencuielile sunt căzute, tocăria şubredă, iar aparatura medicală este foarte veche. În urmă cu două luni, Primăria Corabia a primit aprobarea proiectului privind reabilitarea ambulatoriului cu ajutorul fondurilor europene, în valoare de 1,5 milioane euro.

 

„Toate cele 12 cabinete vor fi reabilitate şi dotate cu aparatură modernă, astfel încât să putem oferi un act medical de calitate. Acum, în fiecare cabinet se acordă aproximativ 15 consultaţii pe zi, dar sperăm că după reabilitare numărul va creşte. Este nevoie de reabilitarea tuturor clădirilor spitalului, dar până acum nu s-au acordat fonduri europene în acest scop. Aceste clădiri sunt vechi de o sută de ani, şi nu cred că au beneficiat de reparaţii capitale vreodată”, ne-a declarat Mihai Dorcu, managerul unităţii sanitare corăbiene.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.