Lucrările la pasajul suprateran, sub supravegherea arheologilor

Lucrările la pasajul suprateran, sub supravegherea arheologilor

373
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Edilul Craiovei susţine că lucrările la pasaj vor continua însă se va ţine cont de indicaţiile făcute de specialiştii Muzeului Olteniei, chemaţi pe şantier să supravegheze activitatea constructorului. “Am cerut directorului de la muzeu să trimită un specialist. De mâine, o să lucreze sub atenta supraveghere a acestui specialist. Dacă chiar vor fi vestigii istorice, încercăm să le protejăm şi să continuăm acea giraţie de la pasajul suprateran”, a declarat Antonie Solomon. Acesta susţine că pasajul va fi finalizat la sfârşitul lunii iulie. “Se termină în timp, aşa cum am spus, în iulie, sfârşitul lunii iulie. Am fost chemat, chiar când urcam scările primăriei, să văd cu ce nuanţă de vopsea să dăm pe pilele de la pasajul suprateran. Eu zic că suntem în linie dreaptă”, a mai precizat primarul Craiovei.

 

Sursa: lupamea.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     20-10-2007
    Locatie
     ghici.
    Mesaje
    181

    Sper sa tina asfaltul pe pasaj , ca aici se cam face treaba de mantuiala.

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    54

    Parca vad ca gasesc aia ceva pe acolo … si se amana pasaju lui peste …

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     03-03-2010
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    60

    Daca vom tine cont de trecut si nu luam in considerare viitorul ne vom intinde cu pasajul mult timp. Sigur se mai gasesc ceva resturi si se mai fac ceva sapaturi ca sa gaseasca ceva din trecut si uite asa mai intarziem viitorul.Oricum cu amandoua nu se poate in acelas loc trebuie sa aleaga „ori mormintele/resturi,etc” ori inmormantam totul si adio viitor ca asa e la noi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.