Saloanele unei secții de la Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova vor...

Saloanele unei secții de la Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova vor fi pictate de niște elevi voluntari

767
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Mai mulți elevi voluntari din Craiova vor începe să picteze, peste aproximativ o lună, saloanele Secţiei de Chirurgie Pediatrică a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova.

 

Acțiunea este un parteneriat între fundația „Cuvântul care zideşte”, a Mitropoliei Olteniei și Casa de Cultură „Traian Demetrescu” și se va desfășura doar în week-end, datorită orarului elevilor.

«Acţiunea a fost iniţiată cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei. Prin această colaborare, elevi din cadrul mai multor şcoli din Craiova, coordonaţi de domnul profesor de desen Cătălin Ostroveanu, de la de la Şcoala cu clasele I – VIII Nr. 29 „Nicolae Romanescu”, s-au angajat să realizeze picturi în saloanele Secţiei de Chirurgie Pediatrică de la Spitalul Nr. 1 din Craiova», a precizat Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundaţiei „Cuvântul care zideşte”.

Materialele, care vor fi utilizate pentru proiect, au fost asigurate din fondurile fundației.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.