Karateka de la CSM Slatina, calificaţi la europene

Karateka de la CSM Slatina, calificaţi la europene

274
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Rezultate de excepţie înregistrate de sportivii de la CSM Slatina în finala Campionatului de Karate Fudokan. Deţinătorul centurii negre, Ştefan Ionică, a cucerit medalii de argint la probele kata individual şi kumite individual.

 

De asemenea, karateka Daniel Aspra a obţinut argint la proba kumite individual, categoria cadeţi, iar la enbu juniori s-a clasat pe locul al IV-lea. În urma rezultatelor obţinute, cei doi sportivi vor reprezenta Slatina la Campionatul European de karate Fudokan, ce se va desfăşura în Polonia, în perioada 27-30 mai. Florentin Băluţă a ratat calificarea, acesta obţinând locul al IV-lea la proba enbu, rezervată juniorilor.

Un alt participant la europene este George Savu de la grupa de copii, care a obţinut biletul către Polonia în urma rezultatelor obţinute în finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional ce s-a desfăşurat la Brăila la începutul lunii aprilie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.